Ohlasy na používání Bradley Smoker

Restauratéři

„Udírnu Bradley jsem začal používat před šesti lety a od té doby to kompletně změnilo podobu našeho restauračního menu do té míry, že nyní prodáváme našeho uzeného lososa i mimo restauraci, a to na trzích v centrálním Londýně. Ačkoli Bradley používám v restauraci primárně pro podnikání, doma v garáží nebo venku na zahradě ho jistě užije každý zarytý labužník, lovec, či rybář.“

– Mark Hix, šéfkuchař a restauratér

„Používání udírny Bradley nám poskytuje jiný úhel pohledu při vymýšlení nových receptů. Opakovatelnost výsledku je něco, co narozdíl od konkurenčních udíren, dodává udírnám Bradley konzistentní spolehlivost, na kterou se můžeme při přípravě pokrmů spolehnout.“

– Nathan Outlaw, šéfkuchař a restauratér

„Bradley Smoker přináší nový rozměr k uzení zvěřiny, který garantuje vynikající chuť a aroma. Uzení nám umožňuje prodloužit trvanlivost produktů i mimo sezónu. Uzení s Bradley je skvělý způsob, jak dodat masu hodnotu a z jídla udělat zážitek.“

– Peter Gorton, šéfkuchař a restauratér

Lovec

„Bradley Smoker přináší nový rozměr k uzení zvěřiny, který garantuje vynikající chuť a aroma. Uzení nám umožňuje prodloužit trvanlivost produktů i mimo sezónu. Uzení s Bradley je skvělý způsob, jak dodat masu hodnotu a z jídla udělat zážitek.“

– Jose Souto, polní sportovec a spisovatel jídl
a (Jose je šéfkuchařem přednášky na London Westminster Kingsway College, kde se Bradley Smokers používají ve školních kuchyních.)

Objednejte si ještě dnes